Jeg hedder Christian, og jeg startede Monoklen, fordi jeg elsker at løse forskellige problemer på nye måder. Jeg nyder at dykke ned i nye udfordringer, som gør mine kunder i stand til at komme videre.

 

I Monoklen er det kun mig, hvilket giver mig en stor fleksibilitet i opgaveløsningen og gør, at enhver ydelse kan skræddersyes helt præcist til det konkrete problem, som skal løses. 


Jeg er uddannet sociolog og har altid været optaget af at forstå menneskelig adfærd for at kunne forme og flytte den. Nysgerrigheden over hvad der driver menneskelig adfærd er gennemgående i det arbejde, jeg udfører. Det samme er en vis ydmyghed overfor de mennesker, jeg undersøger. 


Jeg er desuden 30 år gammel, gift, far og særdeles fodboldfikseret. 


Tøv ikke med at skrive eller ringe til mig på christian@monoklen.dk eller 53645366. 

Udpluk af tidligere erfaringer

Analysechef i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese
Her arbejdede jeg på vidt forskellige projekter for mange forskellige kunder. Gennemgående var, at analysearbejdet gjorde os bedre i stand til at kommunikere de rigtige budskaber til de rigtige mennesker – og til at måle efterfølgende, om vores arbejde havde haft den ønskede effekt. 
Her udførte jeg bl.a.
- Stakeholderanalyser 
- Befolkningsundersøgelser 
- Dybdeinterviews 

Forretningsanalytiker i SKAT
I SKAT arbejdede jeg med at forstå og forbedre mødet med SKAT for borgere og virksomheder. Indsigten i brugeroplevelsen var udgangspunkt for den efterfølgende forretningsudvikling. 
Her udførte jeg bl.a.
- Spørgeskemaundersøgelser i SKATs brugerpanel
- Fokusgruppeinterviews
- Omfattende analyse af SKATs registerdata